Fietstunnel Bromtol

Vanwege de toenemende verkeersdruk en verkeersonveiligheid heeft de gemeente Oosterhout opdracht gegeven voor het vernieuwen van rotonde “de Bromtol” en de aanleg van een fietstunnel. Martens Transport heeft hierin een mooie bijdrage geleverd door het transport van de betonelementen ten behoeve van de fietstunnel te verzorgen.

Het transport werd uitgevoerd in opdracht van Martens Beton en bestond uit 17 elementen die rechtstreeks vanaf de fabriek naar de locatie werden getransporteerd door onze chauffeurs. Een thuiswedstrijd voor de chauffeurs van Martens Transport!

Meer nieuws

Overig

Martens Transport Oosterhout B.V. verder als onderdeel van de FreightNed Group

Met ingang van 16 maart 2023 gaat Martens Transport Oosterhout B.V., gevestigd in Oosterhout, verder als onderdeel van de FreightNed Group. Onder leiding van de directieleden Ronald de Rijke (Algemeen Directeur FreightNed Group) en Rene Martens (Algemeen Directeur Martens Transport Oosterhout) is de afgelopen maanden aan de overname gewerkt.

Projecten

Touren over de Afsluitdijk

Martens Transport heeft in week 40 en 41 in opdracht van Martens en Van Oord ruim 25 vrachten naar het project bij de Afsluitdijk getransporteerd.

Vraag vrijblijvend een offerte aan

Benieuwd wat we voor u kunnen betekenen? Vraag dan geheel vrijblijvend een offerte bij ons aan!

Vraag offerte aan