Martens Transport racet met betonelementen over het Circuit van Zandvoort!

Er wordt op dit moment met man en macht gewerkt aan de verbouwing van Circuit Zandvoort. Hier vindt van 1 tot en met 3 mei 2020 de Formula 1 Heineken Dutch Grand Prix plaats. Voor de start van het evenement dient het Circuit nog enkele aanpassingen te ondergaan.

Een onderdeel van deze aanpassingen is de aanleg van twee prefab voetgangerstunnels. Deze zullen onder andere de publieksstromen (104.000 bezoekers per dag, NOS) in veilige banen leiden tijdens het evenement. In opdracht van Martens Beton BV transporteert Martens Transport betonelementen vanaf Oosterhout naar Circuit Zandvoort.  De betonelementen zijn 3,40 breed en wegen ruim 30 ton. In totaal zullen er ongeveer honderd elementen worden getransporteerd naar het Circuit ten behoeve van de aanleg van de voetgangerstunnels.

Meer nieuws

Projecten

Touren over de Afsluitdijk

Martens Transport heeft in week 40 en 41 in opdracht van Martens en Van Oord ruim 25 vrachten naar het project bij de Afsluitdijk getransporteerd.

Materieel

Aflevering MAN TGX 26.510

Onlangs is door MANA Bedrijfswagens de eerste MAN TGX 26.510 afgeleverd. Met deze vervanging is het gehele wagenpark nu uitgerust met de nieuwste Euro 6 motoren.

Vraag vrijblijvend een offerte aan

Benieuwd wat we voor u kunnen betekenen? Vraag dan geheel vrijblijvend een offerte bij ons aan!

Vraag offerte aan