Loadingdocks op transport naar het Westland

Martens Transport heeft in de tweede week van februari een mooi project afgerond. In opdracht van Martens Beton B.V. werden maar liefst 30 betonnen loadingdocks getransporteerd van Oosterhout naar Maasdijk.

De loadingdocks dienen voor de bouw van een nieuw te realiseren crossdockcentrum van Daily Logistics Group aan de Transportweg 2. Het crossdockcentrum met een oppervlakte van circa 6500 m2 zal in het derde kwartaal van 2022 worden opgeleverd. Martens Transport heeft hierin een mooie bijdrage geleverd door het transport van de 30 dockshelters te verzorgen!

Onderstaand wordt een fotocollage weergegeven vanaf het laden Oosterhout tot het lossen in Maasdijk.

Meer nieuws

Overig

Martens Transport Oosterhout B.V. verder als onderdeel van de FreightNed Group

Met ingang van 16 maart 2023 gaat Martens Transport Oosterhout B.V., gevestigd in Oosterhout, verder als onderdeel van de FreightNed Group. Onder leiding van de directieleden Ronald de Rijke (Algemeen Directeur FreightNed Group) en Rene Martens (Algemeen Directeur Martens Transport Oosterhout) is de afgelopen maanden aan de overname gewerkt.

Projecten

Touren over de Afsluitdijk

Martens Transport heeft in week 40 en 41 in opdracht van Martens en Van Oord ruim 25 vrachten naar het project bij de Afsluitdijk getransporteerd.

Vraag vrijblijvend een offerte aan

Benieuwd wat we voor u kunnen betekenen? Vraag dan geheel vrijblijvend een offerte bij ons aan!

Vraag offerte aan