Martens Transport Oosterhout B.V. verder als onderdeel van de FreightNed Group

Met ingang van 16 maart 2023 gaat Martens Transport Oosterhout B.V., gevestigd in Oosterhout, verder als onderdeel van de FreightNed Group.
Onder leiding van de directieleden Ronald de Rijke (Algemeen Directeur FreightNed Group) en Rene Martens (Algemeen Directeur Martens Transport Oosterhout) is de afgelopen maanden aan de overname gewerkt.

Martens Transport heeft als familiebedrijf een geschiedenis die teruggaat tot 1922, met het eerste kenteken op naam van Martens. De onderneming heeft een mooie reputatie op weten te bouwen in de transportsector met als specialisme; hoogwerkers, heftrucks, shovels, staalprofielen, betonelementen en/of andere zware goederen die qua lengte, breedte en hoogte niet voldoen aan de voorschriften voor het gebruikelijke wegvervoer.
 
Rene Martens vindt het samengaan met de FreightNed Group een goede stap naar de toekomst. “Onze medewerkers blijven als team in het eigen werk en zowel de Martens Transport klanten als de FreightNed klanten kunnen we veelzijdiger diensten aanbieden.”
We zien binnen de FreightNed Group veel mogelijkheden om verder door te groeien met onze Machine/Speciaal Transport activiteiten. FreightNed heeft een zeer sterke focus op sales waardoor Martens Transport Oosterhout zeker nieuwe mogelijkheden en kansen zal krijgen.
 
Ronald de Rijke, Algemeen Directeur van de FreightNed Group zegt: “Door deze stap kan FreightNed Group naast het huidige Europese wegtransport, Benelux distributie, Ocean, Intermodal, Bulk/Binnenvaart en Opslag & Handling ook het gehele pakket Machine Transport, Bouw gerelateerd Transport en Zwaar Transport aanbieden. Daarnaast is de modaliteit meteen operationeel inzetbaar en is ons wagenpark verder uitgebreid naar 68 auto’s.

Meer nieuws

Projecten

Touren over de Afsluitdijk

Martens Transport heeft in week 40 en 41 in opdracht van Martens en Van Oord ruim 25 vrachten naar het project bij de Afsluitdijk getransporteerd.

Materieel

Aflevering MAN TGX 26.510

Onlangs is door MANA Bedrijfswagens de eerste MAN TGX 26.510 afgeleverd. Met deze vervanging is het gehele wagenpark nu uitgerust met de nieuwste Euro 6 motoren.

Vraag vrijblijvend een offerte aan

Benieuwd wat we voor u kunnen betekenen? Vraag dan geheel vrijblijvend een offerte bij ons aan!

Vraag offerte aan