Investering in twee Nooteboomtrailers

Vanwege de toenemende vraag naar transport heeft Martens Transport de wagenpark versterkt met twee nieuwe Nooteboom trailers. De eerste toevoeging aan het wagenpark betreft een uitschuifbare OSDS semi-dieplader. De semi-dieplader is voorzien van hydraulische oprijdkleppen en zal met name worden ingezet voor het vervoer van (landbouw)machines. Daarnaast is er geïnvesteerd in een triple uitschuifbare teletrailer OVB-48-03V(T). Deze trailer is in staat om onder andere staal- en betonconstructies tot een lengte ruim 35 meter te vervoeren!

Wij wensen de chauffeurs Joey en Maikel veel veilige en efficiënte kilometers toe!

Meer nieuws

Overig

Martens Transport Oosterhout B.V. verder als onderdeel van de FreightNed Group

Met ingang van 16 maart 2023 gaat Martens Transport Oosterhout B.V., gevestigd in Oosterhout, verder als onderdeel van de FreightNed Group. Onder leiding van de directieleden Ronald de Rijke (Algemeen Directeur FreightNed Group) en Rene Martens (Algemeen Directeur Martens Transport Oosterhout) is de afgelopen maanden aan de overname gewerkt.

Projecten

Touren over de Afsluitdijk

Martens Transport heeft in week 40 en 41 in opdracht van Martens en Van Oord ruim 25 vrachten naar het project bij de Afsluitdijk getransporteerd.

Vraag vrijblijvend een offerte aan

Benieuwd wat we voor u kunnen betekenen? Vraag dan geheel vrijblijvend een offerte bij ons aan!

Vraag offerte aan