Touren over de Afsluitdijk

Martens Transport heeft in week 40 en 41 in opdracht van Martens en Van Oord ruim 25 vrachten naar de Afsluitdijk nabij Den Oever getransporteerd. Hier wordt momenteel door diverse aannemers gewerkt aan de versterking van de Afsluitdijk. De aangevoerde vrachten zijn geladen op diverse locaties in Nederland; Aalst, Moerdijk en Oosterhout. De goederen zijn getransporteerd met trailers en semi-diepladers en bestonden voornamelijk uit containerpontons maar ook overig hulpmateriaal.

Om de juiste loslocatie op de Afsluitdijk te bereiken (Noordkant) hebben onze chauffeurs de afrit Breezanddijk op de Afsluitdijk genomen om over te steken naar de Noordkant van de Afsluitdijk. Dit zorgde voor een mooie rit voor onze chauffeurs over de Afsluitdijk.

Onderstaand zijn enkele foto’s weergegeven van het project.

Meer nieuws

Overig

Martens Transport Oosterhout B.V. verder als onderdeel van de FreightNed Group

Met ingang van 16 maart 2023 gaat Martens Transport Oosterhout B.V., gevestigd in Oosterhout, verder als onderdeel van de FreightNed Group. Onder leiding van de directieleden Ronald de Rijke (Algemeen Directeur FreightNed Group) en Rene Martens (Algemeen Directeur Martens Transport Oosterhout) is de afgelopen maanden aan de overname gewerkt.

Materieel

Aflevering MAN TGX 26.510

Onlangs is door MANA Bedrijfswagens de eerste MAN TGX 26.510 afgeleverd. Met deze vervanging is het gehele wagenpark nu uitgerust met de nieuwste Euro 6 motoren.

Vraag vrijblijvend een offerte aan

Benieuwd wat we voor u kunnen betekenen? Vraag dan geheel vrijblijvend een offerte bij ons aan!

Vraag offerte aan